Vriendin John de Mol

Heb je het over de Nederlandse media dan gaat het op dit moment al snel over John de Mol. De Mol is namelijk een Nederlandse media ondernemer met zijn media bedrijf Talpa Media. De Mol is geboren op 24 april 1955 in Den Haag. Zijn vriendin is Els Verberk. Tevens is De Mol de broer van televisiepresentatrice Linda de Mol en is hij de vader van telvisiepresentator Johnny de Mol.

Wie is Els Verberk?

Els Verberk en John de MolVerberk kan misschien wel gezien worden als één van de machtigste media vrouwen in Nederland. Niet omdat Verberk dagelijks in de media is of omdat ze een groot media ondernemer is. Nee, Verberk is de vriendin van media ondernemer De Mol. Waarmee ze er dus mede voor zorgt dat de media ondernemer dagelijks prima in zijn vel zit.

Over Verberk zelf is verder niet heel veel bekend. Ze is al vele jaren gelukkig met De Mol. Nadat De Mol in 1980 zijn huwelijk met de Nederlandse zangeres Willeke Albert verbrak. De Mol kwam daarna in contact met Verberk, die in het verleden als danseres actief was. Beiden wonen nu samen in hun super villa in Blaricum.

Vermogen John de Mol

De Mol kan gezien worden als de rijkste bekende Nederlander van dit kouden kikkerlandje. Tevens is De Mol één van de rijkste mensen in Nederland. Met een geschat vermogen van 1,9 miljard euro zit De Mol er zeker warm bij.

De Mol heeft het grootste gedeelte van zijn vermogen voornamelijk bij elkaar gewerkt met het productiebedrijf Endemol. Met Endemol bedacht en maakte De Mol televisieprogramma’s om die daarna wereldwijd te verkopen. In 2000 werd Endemol verkocht voor 5,5 miljard euro. Een gedeelte van die verkoopprijs ging richting de bankrekening van De Mol.

John de Mol en Talpa Media

Tegenwoordig houdt De Mol zich nog steeds bezig met het bedenken en maken van televisieprogramma’s. Met Talpa Media probeert de media ondernemer in Nederland één van de grootste media bedrijven van het land te creëren met belangen in bijvoorbeeld televisiezender SBS 6, radiozender Radio 538 en sinds kort ook in het YouTube kanaal StukTV.