Vriendin Michael van Gerwen

Michael van Gerwen is op dit moment de beste darter ter wereld nadat hij begin van dit jaar het wereldkampioenschap van de dart organisatie Professional Darts Corporation (PDC) op zijn naam schreef. Tevens kan Van Gerwen samen met Raymond van Barneveld gezien worden als boegbeeld van de Nederlandse darters op het wereldwijde darts circuit. Van Gerwen is geboren in Boxtel op 25 april 1989. Zijn vriendin is Daphne Govers, met wie Van Gerwen in 2014 trouwden.

Wie is Daphne Govers?

Daphne Govers en Michael van GerwenGovers is officieel kapster van beroep. Maar als ze dat nog echt actief beoefend is niet bekend. Darters gaan namelijk tegenwoordig bijna de hele wereld over. En met Van Gerwen als dartende vriend is de kans groot dat Govers vaak met Van Gerwen mee het vliegtuig in stapt de wijde wereld in.

Van Gerwen en Govers zijn als geruimde tijd samen. Elkaar gaven ze de ‘’ja’’ in 2014 bij hun trouwerij in Vlijmen. Ondanks een slippertje in 2015 van de darter bleven Van Gerwen en Govers bij elkaar omdat ze nog steeds zielsveel van elkaar houden. Dat werd beloond in 2017. In dat jaar jaren kregen Van Gerwen en Govers namelijk samen een kind. Een dochter mocht het koppel toevoegen in hun prachtige huis.

Vermogen Michael van Gerwen

Dat darten tegenwoordig niet meer voor een paar honderd euro in een kroeg wordt gedaan laat het vermogen van Van Gerwen wel zien. Van Gerwen heeft namelijk aardig wat prijzengeld bij elkaar weten te darten. Dat in combinatie met enkele sponsorcontracten en de verkoop van verschillende Van Gerwen dart producten. Zorgt ervoor dat Van Gerwen een geschat vermogen heeft van zo’n tien miljoen euro.

De zeventien perfecte darts van Michael van Gerwen

Van Gerwen wist inmiddels in 2014, 2017 en in 2019 het wereldkampioenschap darten op zijn naam te schrijven. En bijvoorbeeld ook de Premier League wist de Nederlander in 2013, 2016, 2017 en 2018 op zijn naam te schrijven.

Echter is Van Gerwen bij heel veel mensen in beeld gekomen door bijna twee nine darters achter elkaar te gooien in één wedstrijd. Tijdens het wereldkampioenschap, nog net in 2012, wist Van Gerwen namelijk zeventien perfecte darts achter elkaar te gooien. Hierdoor gooiden hij één nine darter en misten hij uiteindelijk de laatste pijl voor een tweede nine darter er meteen achter aan.