Vriendin Wilfred Genee

Wilfred Genee is natuurlijk bekend als televisiepresentator. Maar daarnaast is Genee ook nog actief als radiopresentator. Genee is geboren op 27 juni 1967 in Leeuwarden. En de vriendin van Genee is de Iraanse Lili Pirayesh met wie hij op 11 april 2008 getrouwd is en inmiddels twee kinderen heeft.

Wie is Lili Pirayesh?

Lili Pirayesh en Wilfred GeneePirayesh kwam toen ze zeven jaar jong was vanuit Iran naar Nederland, waar ze in Utrecht ging wonen. Nu is Pirayesh dus de vrouw van Genee. De televisiepresentator van het televisieprogramma Veronica Inside kwam met Pirayesh in contact via collega René van der Gijp met wie Genee samen met Johan Derksen wekelijks op televisiezender Veronica te bewonderen is.

Pirayesh is naast de echtgenote van Genee vooral bekend als gezicht van de organisatie Vullen of Voeden. Pirayesh heeft daarmee, ook weer samen met Genee, de missie om een bewuste leefstijl te stimuleren. Daarvoor heeft ze onder andere ook het boek Vullen of Voeden uitgebracht.

Wilfred Genee als televisiepresentator

Wekelijks is Genee op Veronica te bewonderen met Veronica Inside. Tijdens Veronica Inside behandeld Genee samen met Van der Gijp en Derksen het wel en wee van wat er wekelijks allemaal in de voetbalwereld gebeurt. Met daarbij ook grote interesses voor politiek en showbizz en eigenlijk alles wat er in de wereld gebeurt.

Wilfred Genee radiopresentator bij Radio Veronica

Naast televisiepresentator is Genee ook al enige tijd radiopresentator bij BNR Nieuwsradio waar hij elke vrijdag The Friday Move presenteert. Voor Genee start er echter na dit weekend nog een radioprogramma met Genee in de hoofdrol. Op radiozender Radio Veronica zal Genee namelijk samen met Rick Romijn, Niels van Baarlen en Celine Huijsmans in de middag het radioprogramma Veronica Inside gaan presenteren. Dat radioprogramma is een vervolg op het televisieprogramma van Genee met Van der Gijp en Derksen.