Vriendin Sven Kramer

Sven Kramer is een schaatser uit Nederland die gezien kan worden als één van de beste schaatsers ter wereld. Kramer is geboren in Heerenveen op 23 april 1986. Hij is de zoon van oud schaatser Yep Kramer. De vriendin van Kramer is Naomi van As. Kramer en Van As hebben samen één kind, een dochter.

Wie is Naomi van As?

Naomi van As en Sven KramerNet als Kramer is Van As ook een bekende Nederlandse sport(s)ter. Van As is geboren op 26 juli 1983 in Den Haag. Ze is één van de beste hockeysters die Nederland ooit heeft voortgebracht. In 2009 werd Van As zelfs uitgeroepen tot de beste hockeyster ter wereld. Iets wat Van As in 2016 nogmaals herhaalden.

Kramer en Van As hebben sinds 2008 een relatie. In 2018 werd de relatie van Kramer en Van As beloond met de geboorte van een kind. Een dochter mocht het koppel, dat al geruimde tijd van plan is om samen in Amstelveen te gaan wonen, toevoegen in hun stulpje.

Vermogen Sven Kramer

Kramer is misschien wel de enigste schaatser ter wereld die het financieel echt goed voor elkaar heeft. Kramer is al jaren succesvol als schaatser. En dat heeft er mede voor gezorgd dat de in Heerenveen geboren schaatser al jaren financieel prima contracten kan ondertekenen. Tevens is Kramer te zien in verschillende reclames van bedrijven. Waardoor Kramer een vermogen heeft van enkele miljoenen euro’s.

De wissel van Sven Kramer

Kramer kent niet alleen maar successen op de schaatsbaan. Tijdens de Olympische Spelen van het Canadese Vancouver in 2010 lag Kramer op schema om de tien duizend meter te gaan winnen. Wat uiteraard goed was voor een gouden medaille. Kramer maakte echter een foute wissel waardoor hij op de verkeerde helft terecht kwam. Waardoor hij gediskwalificeerd werd en met lege handen stond.