Vriendin André Hazes Junior

André Hazes Junior is de zoon van de bekende Nederlandse volkszanger André Hazes, die in 2004 is overleden. De kleine Hazes is zelf ook een bekende Nederlandse zanger. Die intussen zelf ook vele malen per jaar optreedt. Hazes is geboren in Woerden op 21 januari 1994. Zijn moeder is Rachel Hazes-van Galen. Hazes die ook wel Dré wordt genoemd, heeft Monique Westenberg als zijn vriendin. In 2016 kregen beiden hun eerste kind, een zoon.

Wie is Monique Westenberg?

Monique Westenberg en André Hazes JuniorWestenberg heet eigenlijk met haar achternaam voluit Noël Westenberg en is geboren op 26 december 1977. Westenberg komt uit de omgeving van Rotterdam. Sinds 2014 is Westenberg de vriendin van Hazes. Tussen beiden zit een groot leeftijdsverschil. Maar dat weerstond beiden er niet van om na contact via Facebook toch op een date te gaan. Daaruit ontstond een relatie tussen Hazes en Westenberg. Om dus in 2016 samen een kind te krijgen.

Reallifesoap

Ondanks dat Westenberg nog lang niet zo’n bekende Nederlander is als Hazes. Zijn beiden wel twee bekende gezichten op de Nederlandse televisie. In het televisieprogramma ‘’André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven’’ werden beiden gevolgd. Deze reallifesoap is te volgen op televisiezender SBS 6.

In die reallifesoap wordt voornamelijk Hazes gevolgd bij zijn dagelijkse bezigheden als zanger in Nederland en in het buitenland. Maar ook Westenberg werd dagelijks met een camera gevolgd door het televisieprogramma.