Vriend Tatjana Simic

Tatjana Simic is een zangeres, actrice en model die officieel uit Kroatië afkomstig is, maar door vele als een echte bekende Nederlandse wordt gezien. In het televisieprogramma Flodder werd Simic bekend en sinds toen ging ze door het leven als een bekende Nederlander. Simic is geboren op 9 juni 1963 in het Kroatische Zagreb. De vriend van Simic is de miljonair Lex van Hessen.

Wie is Lex van Hessen?

Lex van Hessen en Tatjana SimicVan Hessen is een ondernemer. En dus de vriend van Simic. Van Hessen is voornamelijk succesvol als ondernemer met zijn bedrijf dat natuurdarmen maakt voor worstomhulsels. Waar er over Simic verder heel veel bekend is. Is dat over Van Hessen minder het geval. Simic en Van Hessen leerden elkaar kennen nadat in beiden gevallen hun relatie op de knoppen liep.

Vermogen Lex van Hessen

Van Hessen kan gezien worden als een succesvol ondernemer. Met een geschat vermogen van zo’n 200 miljoen euro behoort Van Hessen tot één van de succesvolste ondernemers van dit land. Van Hessen staat dan ook al jaren in het magazine Quote 500.

Tatjana Simic verhuisd naar Nederland

Simic is geboren in Kroatië. Waarna ze samen met haar familie in 1979 naar Nederland verhuisden. Waar ze in Rotterdam kwam te wonen. Simic kwam toen in de picture in Nederland nadat ze een wedstrijd voor modellen wist te winnen. Als model werd Simic, vooral bij de Nederlandse man, bij veel Nederlanders bekend. Als actrice werd Simic bekend door haar rol in Flodder. Maar Simic heeft het ook als zangeres nog geprobeerd. Ondanks enkele noteringen in de hitlijsten werd haar carrière als zangeres niets.