Vriend Kiki Bertens

Kiki Bertens is op dit moment veruit de beste tennisster van Nederland. En tevens wordt Bertens wereldwijd gezien als één van de tennissters die in staat is om in de aankomende jaren een Grand Slam te gaan winnen. Bertens is geboren op 10 december 1991 in Wateringen. De tennisster die op dit moment in de top tien van de wereldranglijst staat heeft Remko de Rijke als haar vriend.

Wie is Remko de Rijke?

Remko de Rijke en Kiki BertensDe Rijke is dus de vriend van Bertens. Maar daarnaast is hij ook (soms) de sparringpartner van Bertens op de tennisbaan. En voornamelijk als fysiotherapeut staat De Rijke klaar om Bertens zo goed mogelijk te helpen binnen haar tenniscarrière. De Rijke heeft zelf ook geprobeerd om door te breken als tennisser, maar dat is hem in het verleden niet echt gelukt.

Kiki Bertens en Remko de Rijke gaan trouwen

Richting het einde van 2018 kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Bertens en De Rijke gaan trouwen. Op het Indonesische eiland Bali werd Bertens door De Rijke ten huwelijk gevraagd. Waarna Bertens alleen nog maar ‘’ja’’ hoefden te zeggen. Wanneer het koppel, dat samenwoont in Breda, gaat trouwen is nog niet bekend. Iets wat met de volle agenda van Bertens nog niet zomaar gepland is.

Kiki Bertens wereldranglijst

Zoals hierboven al benoemd staat Bertens op dit moment in de top tien van de wereldranglijst. Sowieso al heel knap van Bertens. Hieronder vind je de top tien van de wereldranglijst, op dit moment.

NummerNaamPunten
1Simona Halep6641
2Angelique Kerber5875
3Caroline Wozniacki5436
4Naomi Osaka5270
5Sloane Stephens5023
6Elina Svitolina4940
7Karolina Pliskova4750
8Petra Kvitova4630
9Kiki Bertens4360
10Daria Kasathina3415

Kiki Bertens op de Australian Open

Voor Bertens staat na dit weekend meteen de eerste Grand Slam op het programma. In Australië doet Bertens namelijk mee aan de Australian Open. De eerste Grand Slam van het jaar. Vorig jaar wist Bertens daar de derde ronde te behalen. Dit jaar zal Bertens weer proberen een stapje verder te komen in Australië.